Monday, 24 September 2012

pergilah sejauh yang kau mahu :)

hey-hey.. assalamualaikum ^^v

awak-awak, thanks ye sebab lepas jua rindu saya selama ni tp maaf hati saya sakit, saya tak tahu kenapa hati saya mcm tawar jea dengan awak semalam. awak, kenapa baru semalam awak muncul then baru nak text saya. yup, saya happy awak text saya tapi pada masa yang sama hati saya sakit. selama awak tinggalkan saya, saya rasa down tapi takde la seteruk sangat. saya fikir dengan matang kalau awak bukan milik saya selamanya bukan. kan ?

awak, saya masih sayang awak mcm dulu, saya masih tunggu awak mcm dulu. cuma saya lepaskan awak sebab saya nak awak berubah jadi yg lebih baik. saya tahu takde manusia yang sempurna dan saya pun nak juga berubah untuk  jadi yang terbaik dalam hidup saya :)

awak, saya nak sangat awak, muhammad akmal bin asman menjadi pelindung diri dan cinta saya sampai akhir waktu. saya nak awak jadi pbimbing saya, jadi imam untuk saya setiap kali kite solat :) saya nak awak selalu ada dengan saya... itu jea saya minta dengan awak... akmal, jadikan saya yang halal untuk awak :')

No comments:

Post a Comment